Werkplaats

Hoe kunnen wij u helpen: APK, ruitschade/sterreparatie of airco onderhoud?

APK Keuring

Apk Keuringstation

Het is mogelijk bij ons om de Apk uit te laten voeren voor zowel Benzine,Diesel als LPG Auto's.

U kunt uw auto bij ons laten keuren in krimpen aan den IJssel of in krimpen aan de Lek.

Een Apk keuring duurt ongeveer 15 Min. U hoeft hier geen afspraak voor te maken. Eventuele kleine reparaties kunnen wij direct uitvoeren.

Apk Categorie

Wij kunnen de Apk voor alle Auto's uitvoeren tot 3500Kg. Dit houdt ook de grotere voertuigen in zoals Campers en bussen. Wij hebben hiervoor een speciale garagebrug en verzwaarde remmentestbank.

Ruitschade - sterreparatie

Ruitschade?

Dat ene steentje op de weg wat net weer tegen je vooruit aan knalt, vervolgens wordt dat kleine sterretje een gigantische scheur of zit je voorruit vol met kleine gebarsten stukjes...

Wist je dat we bij R.F. de Wit ook sterreparaties doen?
Voor een vaste prijs van €34,99 is jouw voorruit weer als nieuw!

airco onderhoud

Airco onderhoud

U kunt bij R.F. de Wit auto's ook terecht voor het onderhoud aan uw airco. In de warme zomerdagen is uw airco natuurlijk onmisbaar, maar ook in de andere seizoenen is een goedwerkende airco geen overbodige luxe. Aan de hand van regelmatig onderhoud bent u er zeker van het hele jaar door van een volledig werkende airco te profiteren.

Motor reparatie jeroen

Motor reparaties

U kunt bij ons terecht voor het onderhoud of reparatie van uw motor, ongeacht welk merk het is. Ook zelf gebrachte onderdelen is voor ons geen probleem, bel voor de mogelijkheden!

Wat houdt de APK in?

Wp voor

Waarom de Apk

Bij iedere benzine of LPG auto zijn wij verplicht om een emissie meting uit te voeren, dit om de schadelijke uitstoot te controleren, en het functioneren van katalysator en uitlaat systeem.

Co meting

De Apk is een verplichte Keuring die elk jaar moet worden uitgevoerd bij auto's die ouder zijn dan 4 jaar. Diesel en LPG auto's 3 jaar.

Met de Apk kijken wij de auto technisch na, naar de voorschriften van de Rdw. De Rdw heeft hier richtlijnen voor opgesteld die bij ons ter inzage liggen, omdat het mogelijk is dat u bij ons op de Apk wacht, kunnen wij u eventuele gevonden mankementen direct tonen en uitleggen. Bij het oneens zijn van onze keuringsbeslissing is er altijd een mogelijkheid om dit bij het Rdw te controleren.

Roetmeter

Bij diesel auto's hoef je geen Co te meten, dit omdat een Diesel motor met Luchtoverschot werkt, dit kan een Co meter dus niet meten, daarom moet een diesel met een roetmeter gemeten worden,sommige diesels hoeven niet gemeten te worden dit afhankelijk van bouwjaar.

Uitlezen

Auto's na 2005 , moeten met een computer uitgelezen worden, de auto geeft dan zelf aan of er fouten in het systeem zitten. Wij bezitten hiervoor de apparatuur om dit binnen enkele seconden uit te voeren.

Wanneer moet mijn auto gekeurd worden?

U kunt op de volgende link klikken om te zien of het voertuig gekeurd moet worden: https://ovi.rdw.nl/default.aspx?kenteken

Afspraak

U kunt bij ons terecht zonder afspraak.

IMG_2699-scaled